378 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbloembotercitroencitroensapeigroentegroentebouillonknoflookkoolkorianderkruidenmelkoliepeterselierode uitijmtomaatuiwaterwortelzeezoutzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Macaroni met broccoli en bloemkool

Ingrediënten:
ansjovis in blik, bloemkool, broccoli, extra vierge olijfolie, macaroni, pecorino, pijnboompitten, rozijnen, saffraanpoeder, ui, zongedroogde tomatenpasta, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Bijgerecht uit Moro Londen:

Gebakken pittige bloemkool

Ingrediënten:
bloemkool, citroen, komijnzaad, korianderzaad, olijfolie, peperkorrel, venkelzaad, zeezout en zonnebloemolie

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Rijst met bloemkool en zeekat

Ingrediënten:
bloemkool, kaneel, knoflook, kortkorrelige rijst, olijfolie, paprikapoeder, peper, pijlinktvis, saffraandraadjes, ui en zeekat

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ingrediënten:

Bloemkool met kruiden en vinaigrette

Ingrediënten:
anijslikeur, bloemkool, bosui, knoflook, olijfolie, peper, verse dille, verse peterselie, wijnazijn en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Volkorencouscous met bloemkool en amandelen

Ingrediënten:
amandelen, bloemkool, gerookt-paprikapoeder, manchego, olijfolie, peper, peterselie, rode ui, schapenkaas, sjalot, volkorencouscous en zout

Keuken:
Midden-Oosten / midden-oosten
Soort:
vegan / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch / couscous
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Tomatensalade met broccoli en bloemkool

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, bloemkool, broccoli, cherrytomaatjes, feta, labna balletjes, olijfolie, rode wijnazijn, tomaat, vloeibare honing, zout, zwarte olijven en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:

Ongelofelijke cannelloni met bloemkool en broccoli uit de over

Ingrediënten:
ansjovisfilet in olie, basilicum, bloemkool, broccoli, cannelloni, citroen, crème fraîche, extra vierge olijfolie, gedroogde spaanse peper, gezeefde tomaten, knoflook, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, rodewijnazijn, romanesco, rucolablaadjes, tijm, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Jeruzalem:

Salade van geroosterde bloemkool & hazelnoten

Ingrediënten:
ahornsiroop, bladpeterselie, bleekselderij, bloemkool, gemalen piment, granaatappelpitten, hazelnoten, kaneel, olijfolie, sherryazijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:

Bloemkool panna cotta met kipper

Ingrediënten:
gelatine, bloemkool, droge witte wijn, groentebouillon, hazelnootolie, kappertjes, kipper, olijfolie, peterselie, prei, sjalot, slagroom, witte peper, witte wijnazijn en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / voorgerecht uit Nopi:

Knolselderijpuree met pittige bloemkool en kwarteleitjes

Ingrediënten:
bloemkool, bruine amandelen, citroensap, gemalen komijn, gemalen koriander, groentebouillon, grof zeezout, ingemaakte citroenschil, knoflook, kwarteleitjes, laurier, mild gerookt paprikapoeder, olijfolie, peterselie, ras el hanout, selderijknol, tahinpasta, ui en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / groente
Haal meer recepten op...