Volkorencouscous met bloemkool en amandelen

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 554 in De dikke vegetariër .

Keuken:
Midden-Oosten / midden-oosten
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vegan / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch / couscous
Bereidingstijd:
20 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Bloemkool à la Ricardo's

Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub

Grijze garnalen met bloemkool

Een recept uit Pascale Naessens - Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten

Broccoli-bloenkoolsalade

Een recept uit Anne Wilson - Smakelijke salades

Hummus met kruidige bloemkooltopping

Een recept uit Sara Lewis - Het Hummus kookboek