Schapenkaas

Schapenkaas wordt beschouwd als kaas.

Zoek naar schapenkaas in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met schapenkaas in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste schapenkaas recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient schapenkaas:

Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Recept uit Rauw:

Selderij & geraspte appels

Ingrediënten:
appel, limoensap, olijfolie, pistachenoten, rozijnen, schapenkaas, selderijknol, sojasaus, tahin, tomme de brebis en walnootolie

Soort:
salade / vegetarisch
Serveersuggestie Bloemkoolballetjes

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit BioBudget:

Bloemkoolballetjes

Ingrediënten:
bloemkool, ei, knoflook, oud brood, peper, peterselie, schapenkaas en zout

Soort:
vegetarisch
Serveersuggestie Souffle van zevenblad of brandnetel en schapenkaas

Lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:

Souffle van zevenblad of brandnetel en schapenkaas

Ingrediënten:
belegen schapenkaas, bloem, boter, brandnetel, knoflook, melk, paprikapoeder ei, peper, sjalot, ui, zevenblad en zout

Soort:
vegetarisch / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Yotam Ottolenghi, Jonathan Lovekin en efef.com - Plenty

Lunch / voorgerecht / nagerecht uit Plenty:

Salade met dadels en turkse schapenkaas

Ingrediënten:
amandelen, basilicum, dilletakjes, granaatappelmelasse, medjooldadels, olijfolie, rucola, turkse schapenkaas, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Lunch / nagerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Kaasterrine

Ingrediënten:
achterham, bieslook, feta, groene peperkorrels, hollandse schapenkaas, komijnzaad, oude kaas, roggebrood, roomkaas en walnoot

Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Tomatencarpaccio

Ingrediënten:
basilicumblaadjes, bladpeterselie, citroen, manchego, olijfolie, parmigiano reggiano, tomaten, versgemalen peper en zout

Keuken:
Frans
Serveersuggestie Risotto met doperwten en mascarpone

Lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:

Risotto met doperwten en mascarpone

Ingrediënten:
belegen geitenkaas, belegen schapenkaas, bosui, doperwten, groentebouillon, havervlokken, knoflook, mascarpone, olijfolie, pecorino, peper, prei, ui, witte wijn en zout

Soort:
vegetarisch / risotto / rijst
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:

Risotto met radicchio

Ingrediënten:
belegen geitenkaas, belegen schapenkaas, boter, cranberries, groentebouillon, havervlokken, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, radicchio, sjalot en zout

Soort:
vegetarisch / risotto