Gebakkan kaas - saganáki

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 315 in Culinaria Europese specialiteiten - deel II .

Keuken:
Europees / Grieks
Gang:
voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
eieren, kaas en zuivel / meel / kaas

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Visbroed met olijfolie en citroen

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Banderilla

Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Ceviche van sardine met vijgen

Een recept uit Fiona Taieb - Ceviche

Snelle citroenmarinade

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel