Gebraden bloemkool met rozijnen en vinaigrette

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 282 in De dikke vegetariër .

Keuken:
Internationaal
Gang:
bijgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Bereidingstijd:
45 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Mini groenten om te delen met Balsamicovinaigrette

Een recept uit Sandra Mahut en Nathalie Carnet - Stomen

Carpaccio

Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Gerösteter Blumenkohl mit Kapernvinaigrette / Geroosterde bloemkool met kappertjesvinagrette

Een recept uit Josita Hartanto - Vegan, Schnell Schnell

Bloemkool met kruidenvinaigrette

Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten