Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Geroosterde witte vis en prei
- Ingrediënten:
- bacon, citroen, jonge preitjes, laurier, olijfolie, rozemarijn, tijm, witvisfilets, zeezout en zwarte peper
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Dressings en marinades:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made zomer:
Recept uit Home made:
Recept uit Spis:
Recept uit Vegan Genial:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / lunch / bijgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Kochen für zwei:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Veg!: