Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Carrots with Rice and Pekmez (Grape Molasses) - Wortel met rijst en pekmez (druivenmelasse)
- Ingrediënten:
- boter, druivenmelasse, groente, rijst, water en wortel
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, bouillon, ei, fruit, groente, knoflook, laurier, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rode paprika, suiker, tijm, tomaat, ui, vis, vlees, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Diner / hoofdgerecht uit Mexicaans koken:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Kooktechnieken:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept uit The big green egg book:
Recept van Food en So Much More:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Recept uit Varkensvlees:
Recept van Food en So Much More:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Yo Kids: