Recept van Betty's Kitchen:
Scones (met gist)
- Ingrediënten:
- bakpoeder, bloem, boter, eieren, gedroogde gist, gist, karnemelk, krenten, rozijnen, suiker en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakkersgist, bloem, boekweitmeel, citroen, citroenrasp, citroensap, eidooier, gedroogde gist, instantgist, kaneel, krenten, kristalsuiker, melk, rum, slagroom, suiker, tarwebloem, vanillesuiker, volle melk, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Betty's Kitchen:
Recept uit Deutsche Küche:
Snack of tussendoortje uit Meer brood uit eigen oven:
Snack of tussendoortje uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:
Snack of tussendoortje uit Meer brood uit eigen oven:
Diner / nagerecht uit De banketbakker:
Snack of tussendoortje uit Meer brood uit eigen oven:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:
Diner / nagerecht uit De banketbakker:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Brood:
Recept uit De banketbakker:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Recept van What's that smell:
Diner / nagerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit De banketbakker:
Ontbijt uit De Spaanse keuken:
Ontbijt / lunch uit Het insectenkookboek:
Ontbijt / diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Recept uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Lunch / snack of tussendoortje uit Culinaria U.S.A.: