Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Carottes étuvées au beurre - Wortelen in boter gestoofd
- Ingrediënten:
- boter, suiker, water, witte peper, wortelen en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, sjalot, slagroom, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Bijgerecht uit Op zoek naar de Perfectie:
Recept van Lovemyfood.nl:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Het grote vegetarische kookboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Snack of tussendoortje uit Het gouden bakboek:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Koken met Karin:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Bijgerecht uit Kook met Jamie:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Veg!:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek: