Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Gefrituurde groente gepaneerd met bloem
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, groente, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, boter, bouillon, citroen, ei, groente, knoflook, laurier, melk, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, prei, selderij, suiker, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Bijgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Recept uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / voorgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / hoofdgerecht uit Keukenlab:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten: