Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Japanse Speklapjes met Gember en Sojasaus
- Ingrediënten:
- gember, lente-uitjes, mirin, prei, sake, sojasaus, speklapjes, spitskool, suiker en witte kool
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, broccoli, bruine suiker, chinese kool, gember, kippenbouillon, knoflook, komkommer, koriander, lente-ui, maïzena, mirin, oestersaus, olie, paksoi, rijst, rijstazijn, sesamolie, sesamzaad, taugé, tofu, ui, water, witte kool, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit Simpel:
Diner / voorgerecht uit De Shanghai-keuken:
Bijgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van Food & Friends:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van Food & Friends:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit I love groente:
Recept uit Keet Smakelijk:
Bijgerecht uit The naked chef:
Bijgerecht uit The naked chef:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Lunch / avondmaal uit Veg!:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Lunch / avondmaal uit Veg!:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Nigella Express:
Lunch / avondmaal uit Nigella Express:
Avondmaal uit Fresh en light: