Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, bloemkool, dille, gember, groente, knoflook, komkommer, kruiden, olie, olijfolie, peper, peterselie, sojasaus, specerijen, ui, vet, water, witte wijnazijn, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit De Thaise keuken:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Recept uit Proef Puglia:
Recept uit Istanbul:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Bartje Boemboe:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Lente in Sicilië:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Eten in Italie:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Varkensvlees: