Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Gebraden lamsvlees met tomaten en pasta
- Ingrediënten:
- knoflook, lamsvlees, laurier, oregano, orzo, peper, suiker, tomaten uit blik, water en zout
- Keuken:
- Grieks
- Soort:
- pasta/noodles / lamsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, groente, kaneel, knoflook, koriander, lamsbout, lamsgehakt, olie, olijfolie, peper, peterselie, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Lunch uit De Griekse keuken thuis:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:
Recept uit De Joodse keuken:
Picknick / lunch / avondmaal uit Love your lunch:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: