Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, azijn, basilicum, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, groene paprika, groente, groentebouillon, knoflook, olie, olijfolie, oregano, peper, peterselie, rode paprika, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Lekkere recepten van het land:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Recept uit L'Art de la table:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit De pastabijbel:
Bijgerecht uit Veg!:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Pannenkoeken: