Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2011-01:
Lamsvlees, gestoofd, met gedroogde pruimen, saffraan en kaneel
- Ingrediënten:
- gedroogde pruimen, kaneel, lamsvlees en saffraan
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, gember, gemberpoeder, honing, kaneelstokje, knoflook, koriander, kruiden, kurkuma, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, rijst, specerijen, suiker, ui, vet, vlees, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2011-01:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Recept uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Arabia:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Spitsuurkoken - Gezond & Snel:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: