Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2011-01:
Lamsvlees, gestoofd, met gedroogde pruimen, saffraan en kaneel
- Ingrediënten:
- gedroogde pruimen, kaneel, lamsvlees en saffraan
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroensap, ei, gemalen kaneel, gember, gemberpoeder, kaneelstokje, knoflook, koriander, lamsgehakt, lamsschouder, munt, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, pijnboompitten, piment, suiker, tomatenpuree, ui, vlees, water, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2011-01:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Ontbijt / diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Recept uit Turquoise:
Bijgerecht uit Koken met kruiden:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Arabia: