Diner / hoofdgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Entrecote met aardappelgratin
- Ingrediënten:
- aardappelgratin met emmenthaler, boter, dragon, ei, runderentrecote en witte wijnazijn
- Soort:
- vlees / feestdagen
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bloem, boter, brood, eidooier, eiwit, fruit, groente, kaas, knoflook, melk, noten, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rundvlees, ui, vis, vlees, water, yoghurt, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Brunch / lunch uit Spuntino:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Yo Kids:
Lunch / lunchgerecht uit Yakitori & Korean BBQ:
Recept uit Solo Food:
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van Okoko recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht uit Story on a Plate:
Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit De Dikke van Dam: