Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Kalfsscaloppine met citroen
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, citroensap, kalfsoester, peterselie, plantaardige olie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- kalfsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroenrasp, citroenschil, ei, knoflook, munt, olie, peper, peterselie, rode ui, sjalot, ui, vruchtensap, water, zeezout, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept van Lovemyfood.nl:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Marie Claire Crispy:
Diner / hoofdgerecht uit De verse Spaanse keuken:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / lunch / avondmaal uit De (perfecte) man in de keuken:
Recept van Lovemyfood.nl:
Lunch / bijgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Morito:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Bijgerecht uit Casa Moro:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Nopi: