Recept uit Keukendagboek 2:
Mosselsoep met tomaten en basilicum
- Ingrediënten:
- citroensap, peterselie, brood, mosselen, schelpen, knoflook, tomaten, tomatensaus, ui, water, zout en zwarte peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, boter, citroen, courgette, extra vierge olijfolie, groente, knoflook, komkommer, koriander, kruiden, munt, olie, olijfolie, peper, peterselie, suiker, ui, vruchtensap, zeezout, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Wild en gevogelte:
Lunch / bijgerecht uit Plenty:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit IJs in elk seizoen:
Recept uit Pizza & pasta:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Bijgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept van Okoko recepten:
Recept van Voedzaam & Snel:
Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Mijn Franse keuken: