Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Scaloppine al limone - Schnitzels met citroen
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, bloem, citroensap, kalfsschnitzels en olijfolie
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- kalfsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, boter, cayennepeper, citroen, droge witte wijn, ei, knoflook, melk, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, sjalot, tijm, tomaat, ui, vruchtensap, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Delicious. Het kookboek!:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Provence:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Het tapas boekje:
Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Amuse / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:
Recept uit Istanbul:
Diner / hoofdgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Ontbijt / diner / lunch / hoofdgerecht uit Twaalf: