Recept uit Mediterrane Odyssee:
Wortelsalade met oranjebloesemwater en munt
- Ingrediënten:
- citroensap, extra vierge olijfolie, fijne kristalsuiker, knoflook, munt, oranjebloesemwater en wortel
- Keuken:
- Marokkaans
- Soort:
- salade
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, boter, citroen, dille, ei, feta, knoflook, komkommer, koriander, kruiden, olijfolie, peper, pijnboompitten, piment, rode ui, tomaat, ui, vruchtensap, water, zeezout, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Marie Claire Crispy:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / nagerecht uit Keukenlab:
Avondmaal uit Fresh en light:
Diner / nagerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Made in Sicily :
Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Honey & co:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / voorgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Bijgerecht uit Cocina Nueva:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit Casa Moro:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken: