Recept uit De herenkookclub:
Spätzle met peper, boter en parmezaanse kaas
- Ingrediënten:
- bietensap, boter, ei, eidooier, ijsblokjes, kwark, nootmuskaat, parmezaanse kaas, patentbloem en witte peper
- Soort:
- pasta/noodles / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bouillon, citroensap, ei, eidooier, eiwit, gehakt, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, prei, room, slagroom, suiker, tijm, ui, witte peper, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De herenkookclub:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Brunch / lunch uit Home made:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Maak van de noot een deugd:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Appels en peren:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Diner / voorgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / basisrecept uit Culinaria U.S.A.:
Lunch / snack of tussendoortje uit Brits bakboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Brunch / buffet uit Brits bakboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De kunst van het koken:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten: