Basisrecept uit Een jaar in Toscane:
Conserva di pomodori - Tomatenpuree
- Ingrediënten:
- bleekselderij, gele ui, tomaten, wortel, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Toscaans / Italiaans
- Soort:
- vegan / inmaak
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, boter, citroensap, ei, groente, groentebouillon, knoflook, laurier, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, prei, rozemarijn, selderij, suiker, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Een jaar in Toscane:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / hoofdgerecht uit Toscane:
Recept van I love food & wine:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Maleisie:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit Bouillon:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Polpo:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:
Picknick / buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De pastabijbel:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Basisrecept uit Culinaria Frankrijk: