Recept uit De kunst van het koken:
Champignon-roomsaus met eidooiers
- Ingrediënten:
- champignons, eidooier, lente-ui, madeira, maïzena, marc de bourgogne, olie, peper, port, sjalot, slagroom, smoorvocht van ham en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, ei, gruyère, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, room, sjalot, spinazie, tijm, ui, water, witte peper, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / nagerecht uit Nopi:
Brunch / lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Recept uit Koude keuken:
Picknick / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / nagerecht uit Lima - het kookboek:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koude keuken:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / nagerecht uit Maak van de noot een deugd:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht uit Koken in een duinpan:
Recept uit De kunst van het koken: