Diner / voorgerecht uit Turkse kookkunst:
Istakoz salatasi - Kreeftsalade
- Ingrediënten:
- azijn, citroensap, kreeft, mosterdpoeder, olijfolie, peper, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- salade / schaal- en schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, boter, citroen, dijonmosterd, dressing, ei, eidooier, knoflook, komkommer, kruiden, laurier, melk, olijfolie, oregano, sjalot, suiker, tomaat, ui, vet, wijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Bijgerecht uit Spice Wise:
Snack of tussendoortje uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De kunst van het koken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Spice Wise:
Diner / lunch / nagerecht uit Plenty:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Bijgerecht uit Plenty:
Snack of tussendoortje uit Vegan, Schnell Schnell:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Spis:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: