Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Töltött paprika - Gevulde paprika
- Ingrediënten:
- bloem, paprika, peper, plantaardig vet, reuzel, rijst, selderijblad, suiker, tomatensap, ui, varkensgehakt en zout
- Keuken:
- Hongaars
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, azijn, basilicum, bloem, boter, citroensap, ei, groente, knoflook, olie, olijfolie, paprika, peterselie, rijst, specerijen, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte peper, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Het olijfolieboekje:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit The big green egg book:
Recept van Duizenden1dag:
Recept van Antilliaans Eten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit L'Art de la table: