Recept uit Koken voor elke dag:
Lamsbout met munt
- Ingrediënten:
- knoflook, lamsbout, lente-uitjes, munt, peper, suiker, vetstof, witte wijnazijn en zout
- Soort:
- vlees / lamsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, citroen, citroensap, courgette, fijne kristalsuiker, gedroogde munt, gember, griekse yoghurt, grof zeezout, honing, kaneel, komijnzaad, koriander, korianderzaad, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, rode ui, tomaat, tomatenpuree, ui, water, zeezout, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Lunch / buffet / avondmaal uit Nigella bijt:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:
Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Recept uit Smokey goodness:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Recept uit The big green egg book:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Jamie's Amerika:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Ontbijt / brunch / diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Bijgerecht uit Casa Moro:
Bijgerecht uit Casa Moro: