Recept uit Koken voor elke dag:
Mosselen met room
- Ingrediënten:
- eierdooiers, knoflook, laurier, mosselen, peper, peterselie, room, selder, tijm, uien, witte wijn en zout
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, bouquet garni, citroen, citroensap, cognac, crème fraîche, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, selderij, sjalot, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Lunch uit Kookboek de kleine smaakmaker:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: