Recept uit L'Art de la table:
Biefstuk met ravigotesaus
- Ingrediënten:
- aardappels, azijn, bietjes, bladpeterselie, citroen, citroensap, boter, gehakt, kappertjes, olijfolie, sjalot, peper, wortels, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, dijonmosterd, ei, eidooier, knoflook, komkommer, koriander, mosterd, olie, olijfolie, peterselie, plantaardige olie, sjalot, suiker, tomaat, ui, water, wijnazijn, witte wijnazijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Basisrecept uit Home made:
Basisrecept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Spuntino:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Koken met kruiden:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Oma's receptenboek:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Recept uit Melk & dadels:
Recept uit Melk & dadels:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: