Recept uit Koken met kruiden:
Gevulde kipfilet met bieslook
- Ingrediënten:
- bieslook, bloem, boter, droog broodkruim, ei, eierdooier, kipfilet, knoflook en olie
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, basilicum, citroen, citroensap, ei, kervel, knoflook, kruiden, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koken met kruiden:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Gerookte lekkernijen:
Bijgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Brunch / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koch!: