Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Toscaanse boterige zalm
- Ingrediënten:
- basilicum, boter, citroen, extra vergine olijfolie, gehakt, kruiden, gemalen zwarte peper, kerstomaat, parmezaanse kaas, room, spinazie, knoflook, zalmfilets en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bloem, citroen, citroensap, crème fraîche, dragon, ei, eidooier, groentebouillon, kervel, knoflook, kruiden, melk, nootmuskaat, olie, peper, peterselie, pompoen, prei, sjalot, slagroom, tijm, ui, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:
Diner / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Jamie's comfort food:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner uit De dikke vegetariër:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Brunch uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud: