Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Gefrituurde groente gepaneerd met bloem
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, groente, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bouillon, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, gehakt, groente, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, waterkers, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Recept van KeukenLiefde:
Recept van KeukenLiefde:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: