Recept van Francesca Kookt!:
Valentijnsmenu: Decadente aardappel uit de oven met room en knoflook
- Ingrediënten:
- boter, knoflook, slagroom, tijm, vastkokende aardappel, zeezout, zoete aardappel en zwarte peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, citroensap, crème fraîche, ei, groentebouillon, gruyère, kervel, kippenbouillon, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rozemarijn, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte wijn, zeezout, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht / basisrecept uit Culinaria U.S.A.:
Bijgerecht uit Nopi:
Bijgerecht uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Bijgerecht uit Allerkerst:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De complete keuken van Italie:
Buffet / bijgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / hoofdgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Ontbijt uit De dikke vegetariër:
Recept uit Lente in Sicilië:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze: