Recept van Francesca Kookt!:
Valentijnsmenu: Decadente aardappel uit de oven met room en knoflook
- Ingrediënten:
- boter, knoflook, slagroom, tijm, vastkokende aardappel, zeezout, zoete aardappel en zwarte peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, bloemige aardappel, boter, ei, eidooier, groentebouillon, gruyère, kervel, kippenbouillon, knolselderij, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, rozemarijn, sjalot, tijm, ui, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van Food & Friends:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Nopi:
Bijgerecht uit Veg!:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Bijgerecht uit De complete keuken van Italie:
Bijgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Recept van Food & Friends:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit Junges Gemüse:
Recept uit Lente in Sicilië:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht van Vier seizoenen koken met Gartine:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Home made: