Recept uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Zeebaars in een korst van zeezout met een mousse van prei
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, crème fraîche, grof zeezout, prei, witte peper, zeebaars en zout
- Keuken:
- Belgisch
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, bouquet garni, crème fraîche, droge witte wijn, ei, eidooier, groente, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, olijfolie, peper, peterselie, room, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, water, witte wijn, wortel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Recept uit Gemüse! :
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit Minimania:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Avondmaal uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza: