Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotercitroencitroensapeigroentebouillonkippenbouillonknoflooklaurierolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepreiroomrozemarijnsjalotslagroomsuikertijmtomaatuiwaterwijnwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Drinken / aperitief uit Home made:

Champagne & citruspunch

Ingrediënten:
champagne, cognac, grapefruitsap, limoensap, munt, sinaasappelsap, suiker en water

Soort:
drank (alcoholisch) / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home Made winter

Drinken / cocktails uit Home Made winter:

Cranberry-champagne

Ingrediënten:
cava, champagne, cointreau, cranberry's, cranberrysap en munt

Soort:
drank (alcoholisch) / vegetarisch
Een recept uit Claudia Allemeersch - Thermomix Feest

Drank (alcoholisch) / dranken / drinken / aperitief uit Thermomix Feest:

Picon Champagne

Ingrediënten:
champagne, cointreau, grenadine, ijsblokjes, physalis en picon

Soort:
cocktails
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Tong in Champagne

Ingrediënten:
beurre manié, boter, champagne brut, champignons, sjalot, tong en truffel

Keuken:
Frans
Soort:
vis
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / voorgerecht uit La Mère Brazier:

Coquilles in champagne

Ingrediënten:
beurre manié, boter, champagne, champignons, coquilles, eidooier, double cream en sjalot

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Rijst en risotto:

Risotto met champagne

Ingrediënten:
boter, bouillon, carnarolirijst, champagne, crème fraîche, parmezaanse kaas, sjalot, verse kervel, versgemalen zwarte peper, zout en zwarte truffel

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Champagne-dillevinaigrette

Ingrediënten:
franse mosterd, mousserende witte wijn, notenolie, peper, sjalot, verse dille en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Haal meer recepten op...