Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Vichyssoise
- Ingrediënten:
- aardappel, bieslook, boter, kippenbouillon, nootmuskaat, peper, prei, slagroom en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, citroensap, dragon, ei, eidooier, kervel, knoflook, knolselderij, kruiden, melk, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, sjalot, specerijen, tijm, ui, witte peper, wortel, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty more:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van I love food & wine:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Oma's receptenboek:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / voorgerecht uit Koken voor twee:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk: