Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Mosselen met mayonaise - cozze alla crema
- Ingrediënten:
- citroensap, knoflook, mayonaise, mosselen, olijfolie, peper, tomaat en verse basilicum
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, avocado, basilicum, bieslook, boter, cayennepeper, citroen, citroensap, ei, knoflook, komkommer, koriander, mosterd, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode ui, rucola, tijm, tomaat, ui, wortel, yoghurt, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit BioBudget:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / hoofdgerecht uit Polpo:
Recept uit Smokey goodness:
Lunch / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Basisrecept uit Happy Days met the Naked Chef:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika: