Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, knoflook, kruiden, laurier, munt, olie, peper, prei, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thug kitchen feestvoer:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Spis:
Recept uit Turquoise:
Recept uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Bijgerecht uit Moro Londen:
Bijgerecht uit Moro Londen:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Recept uit Eten met z'n allen:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / bijgerecht uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken: