Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, citroen, citroensap, courgette, knoflook, kruiden, laurier, munt, peper, prei, suiker, tijm, tomaat, ui, wortel, zeezout, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Lunch uit Gezond slank met dr. Frank:
Bijgerecht uit Grieks koken:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Recept uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De man die alles at: