Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bloem, boter, citroen, citroensap, dille, ei, knoflook, koriander, kruiden, munt, peper, rietsuiker, rijst, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Verrassende groentegerechten:
Diner / voorgerecht uit Grieks koken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Moro Londen:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Diner / voorgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Vegan Genial:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek: