Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Gefrituurde groente gepaneerd met bloem
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, groente, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, citroen, citroensap, ei, eidooier, groente, knoflook, kruidnagel, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, prei, room, selderij, tijm, ui, water, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd uit Koken voor twee:
Diner / voorgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elzas:
Recept uit Rijksmuseum kookboek:
Lunch / snack of tussendoortje uit Home Made winter:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Turks kookboek:
Recept uit Asperges:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven: