Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Bunyols de bacalla: zoutevisbeignets met peterselie en knoflook
- Ingrediënten:
- aardappel, aioli, bloem, ei, gedroogde zoutevis, knoflook, laurierblad, olijfolie en peterselie
- Keuken:
- Spaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bladpeterselie, boter, citroen, citroensap, eidooier, eiwit, knoflook, kruiden, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, room, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Recept van Oh My Dish:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / voorgerecht uit Grieks koken:
Diner / lunch / italiaanse antipasti / vis-antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Literalicious:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht van Vier seizoenen koken met Gartine:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit De herenkookclub:
Lunch / snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Liever lokaal:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër: