Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, crème fraîche, ei, groentebouillon, knoflook, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode ui, sjalot, slagroom, tijm, vlees, volle melk, wortel, zout, zuivel, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Veg!:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / lunch / voorgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks: