Gevulde omelet met maïs, lente-ui, ui, chilipeper en queso fresco

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 172 in De dikke vegetariër .

Keuken:
Mexicaans
Gang:
diner
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Bereidingstijd:
15 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Mosselen met venkel, gember en chilipeper

Een recept uit  - Het sous-vide kookboek

Maïs met chiliboter en Argentijnse ribeye

delicious. magazine - 2013-10

Schorsenerensoep met mosterd-chiliboter

Een recept uit delicious. magazine - 2016-11

Gepofte popcorn

Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman