Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bieslook, bladpeterselie, bloem, boter, crème fraîche, dragon, ei, groentebouillon, knoflook, kruiden, olie, parmezaanse kaas, peper, sjalot, slagroom, tijm, ui, volle melk, wortel, zout, zout en peper, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Recept uit Quiche & Hartige taart:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner uit De dikke vegetariër:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Hoe te eten:
Diner / voorgerecht uit Gemüse! :
Recept uit Ons bakboek:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty:
Recept uit Marie Claire Crispy:
Recept uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!: