Recept uit De Smaakbijbel:
Tomatencremesoep met aardappel
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, kervel, peterselie, prei, room, suiker, tomaten, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappelmeel, azijn, bakolie, bloem, boter, donkere sojasaus, ei, gember, groente, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, maïsolie, medium dry sherry, melk, olie, olijfolie, peper, sesamolie, sojaolie, tomaat, ui, witte peper, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Smaakbijbel:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / bijgerecht uit Plenty:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Recept uit Honey & co:
Ontbijt uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Yo Kids:
Recept uit Keukendagboek 2:
Brunch / diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek: