Recept uit Mediterrane Odyssee:
Paaslam met pecorino, aardappelen, tomaten en knoflook
- Ingrediënten:
- aardappel, extra vierge olijfolie, knoflook, ontbeende bout van zuiglam, parmezaanse kaas, pecorino, peterselie en trostomaat
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, courgette, ei, gember, groente, koriander, olie, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, rode paprika, rode ui, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Ontbijt / lunch / bijgerecht uit Plenty more:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De verse Spaanse keuken:
Diner / bijgerecht uit Een jaar in Toscane:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van Food & Friends:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Bijgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Koken voor elke dag:
Recept uit Killerbody dieet: