Bijgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Knolselderij met saffraan, kardemon en tijm
- Ingrediënten:
- groene kardemompeulen, knolselderij, laurier, melk, tijm en zwarte peperkorrels
- Keuken:
- Indiaas
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, selderij, specerijen, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Bijgerecht uit Home Made winter:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Lunch uit Kookboek de kleine smaakmaker:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Basisrecept uit California Dreamin':
Recept uit Soepen:
Recept uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Lekker Hollands:
Diner / hoofdgerecht uit Lekker Hollands:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Recept uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Recept uit Spice Wise:
Recept uit Bijzondere groentegids: