Recept uit Turkse kookkunst:
Zeytinyağli biber Dolmasi - Gevulde paprika's in olijfolie
- Ingrediënten:
- citroensap, dille, gedroogde munt, kaneel, olie, paprika, peterselie, pijnappelpitten, rijst, ui en water
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroensap, ei, fruit, gember, ketjap manis, knoflook, koriander, laos, olie, peper, peterselie, plantaardige olie, prei, rijst, sambal oelek, suiker, tijm, tomaat, trassi, ui, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / hoofdgerecht uit Baru Belanda:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Green salads:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit Jong a/d kook:
Bijgerecht uit Indonesisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Recept uit Gesund Geniessen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit BioBudget:
Bijgerecht uit Baru Belanda:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Ontbijt / brunch / lunch uit Plenty: